Fatih Ümraniye Anaokulu
ÇAKMAK MAH. MİMOZA SK. FATIH ILKOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ÜMRANİYE / İSTANBUL

VİZYON

Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, çalışanları ve öğrencileri ile yenilikleri takip eden, bilgilerini hayata geçiren, verimliliği ve kaliteyi sürekli artıran, öğretmen-öğrenci-veli diyaloguna önem veren; disiplini, vizyonu, dinamik kadrosu, çağdaş eğitimi; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarıları ile kendini kanıtlamış köklü bir okul olmak.

MİSYON

Ülkemizi ve kültürümüzü çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabah ve Öğlen)

İkili Öğretim (Sabah ve Öğlen)

Sabahçı: 07.30-12.20 Öğlenci: 12.50-17.40

Doğalgaz (Kalorifer)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il Merkezine 15 Kilometre uzaklıkta (Eminönü ilçesi baz alınarak) ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıktadır.

Merkezi